Teltház, és megközelítőleg száz egyesületi tag gyűlt össze a Haladás Sportkomplexum és Stadion VIP termében. A közelmúltban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége által nívódíjban részesült létesítmény fogadóhelyisége rendkívül elegánsan, hangulatosan festett a bankettre kialakított díszítéssel. A spotolók többsége számára különleges eseményen lehetőség nyílt az év legfontosabb történéseinek átbeszélésére, a szakmai érvelésre, és természetesen a kötetlen ismerkedésre.

Teltház, és megközelítőleg száz egyesületi tag gyűlt össze a Haladás Sportkomplexum és Stadion VIP termében.  A közelmúltban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége által nívódíjban részesült létesítmény fogadóhelyisége rendkívül elegánsan, hangulatosan festett a bankettre kialakított díszítéssel. A spotolók többsége számára különleges eseményen lehetőség nyílt az év legfontosabb történéseinek átbeszélésére, a szakmai érvelésre, és természetesen a kötetlen ismerkedésre. Karácsony alkalmából valamennyi jelenlévő tagsággal rendelkező szakember ajándékban részesült, és a jövőre jubileumát ünneplő egyesület vendége volt egy hamisítatlan ünnepi vacsorára. Nem pusztán csak a Haladásra, hanem Kézilabda Szakosztályunkra is örömteli, ám nagy terhek hárultak idén, hiszen a nálunk sportoló gyermekek száma egyre növekszik,  folyamatosan csatalkoznak fiatalok az utánpótlásbázsunkhoz.  

A pozitív töltetű hírek nagy felelősséggel, és főként komoly munkaszervezéssel is járnak, így az elmúlt esztendő alighanem legfontosabb feladata a versenyeztetés feltételeinek megteremtése és a közösségi programok megszervezése volt.  Egyéni és csapatszinten is akadtak kiváló teljesítmények, több utánpótlás edzőnk is remek teljesítményt nyújtott.  A játékosok közül a csapatszellem kihangsúlyozása mellett, egyéni elismerések is illetik azokat, akik a leginkább húzták az együttesek szekerét.  Tóth Vivien serdülő játékosunk remek teljesítménnyel vétette észre magát a őszi félszezonban,  többször fontos momentumokban is képes volt különbséget jelenteni.  A Haladás bankettjén szakosztályunkat érintő örömhír, hogy Vivien komoly vezetőségi díjban, elismerésben részesült, melyhez a szakmai stáb ezúton is gratulál neki.

Elismerésben részesültek:  
Kézilabda Tóth Vivien
Sportíjászat Tomsics Balázs
Futsal Dróth Zoltán
Súlyemelés Boros Viktória
Birkózás Ligeti Richárd
Ökölvívás Bojér Boglárka
Sakk Lakos Nikolett
Atlétika Fábián Zoltán
Tájfutás Alpár Domonkos
UP Labdarúgás Nagy Bence
Judo Pesti Péter

 

Legfrissebb interjúnk

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Haladás VSE Kézilabda már tavaly is sikeres együttműködéssel vezette be a legkisebb korosztályok számára elérhető kézilabda foglalkozásokat.  Simon Krisztina vezérletével szinte áradnak a gyerekek az edzésekre, ahol  a védekezés keménységét,  és a támadások alapjait is megtanulhatják oly sok minden más mellett.  A hosszú éveken keresztül kiváló pedagógusként tevékenykedő edzőnk elsősorban a játék megkedveltetésében látja a sikerek forrását, hitvallása szerint gyermek és gyermek között nem szabad különbséget tenni.   Mivel valamennyien szeretik a labdát és a mozgást a kulcsszavak a sikerélmény és a játékosság.  A lelkes edzőt egy tréningen zavartuk meg szezonkezdő villáminterjú elejéig.

Bővebben...:

Régebbi interjúk

A csapat acélosítása idén is kiemelten fontos, de tavaly sem fukarkodott az erősítésekkel a Haladás VSE női kézilabda szakosztálya, jóllehet a remek igazolások akkor és ott a pályán nem realizálódtak eredmények szintjén.  A Szegedtől átcsábított Szabó Janka azonban továbbra is teljes fordulatszámon a vasi gárdáért dolgozik, és a zsenge kora ellenére már rutinosnak számító játékos bizakodva néz a jövőbe.  A korábban Szekszárdon, Dunaújvárosban és Szegeden is megforduló irányító  jócskán lökhet a csapat szekerén,  hiszen kreativitására,  játékintelligenciájára ebben a mezőnyben nagy a kereslet.  A tehetséges játékos honlapunknak adott villáminterjújában az itt eltöltött időszakról, a felkészülésről, és az előttünk álló idényről sem rejtette véka alá véleményét.

Bővebben...:

Események

 

 

 

Go to top