"Az ünnepek előtti napok még a rohanás jegyében, eseménydúsan teltek. December 22-én régióvezetői feladatokat láttam el, mindössze 23-án tudtam a családhoz csatlakozni. A 30. születésnapomat ünnepeltük szűk családi körben, mivel a rokonság az ország másik végében lakik, de így is nagyon jó volt. A mai világban el kell fogadni, hogy mindenki más és más időbeosztásban dolgozik, nagyon ritka amikor együtt lehet a család, nyugalomban, pláne több napig. Ezeket a napokat meg kell becsülni. Második éve tart az a szokás nálunk, hogy ilyenkor „visszaköltözünk” 3 napra a szüleinkhez és együtt töltjük a Karácsonyt. Egy kis malíciával élve, szinte karácsonyi gyerek vagyok, így szinte összefonódik az ünneplés a szeretet ünnepével. Ezek a napok az utóbbi években rettentő módon felértékelődtek, így az ajándékozás és egyéb tárgyi dolgok abszolút a háttérbe kerültek. Természetesen meglepjük egymást, de a legnagyobb ajándék ilyenkor az, hogy több napig élvezhetjük egymás társaságát, együtt kelünk, együtt fekszünk, mint gyerekkorunkban. Annyi különbséggel, hogy felnőttünk, és mindenki a párjával van jelen. Közel állnak hozzám ezek az órák, percek, kicsit kiszakadunk a mindennapok eseményeiből, lelassul az idő és minden valahogy mássá válik. Még szebbé tette a mindennapokat, hogy már egy pici apró személy is velünk volt az ünnepek alatt. Őt márciusra várjuk. Jól esik a pihenés, a mentális kikapcsolódás, mivel eseménydús hónapok vannak mögöttünk, mögöttem."

Az edző Szombathelyre szerződéséről is készséggel nyilatkozott néhány mondatot.

"A Haladás megkeresése váratlan fordulatot okozott az életünkben. Ez októberben történt. Nem tagadom, nehéz döntés volt, de tudtam, hogy a végkifejlettől függetlenül el kell vállalnom. Szerencsére Barbara a feleségem mindenben támogat, ez mindig pozitív megerősítést jelent számomra. Tekintve, hogy nem volt még eddig női csapatom, ezért sokan kérdezték, hogy mi lesz? Úgy gondolom, ez pár edzés után már nem jelentett újdonságot, a lányok elfogadtak, Mátés Istvánnal pedig teljes mértékben kiegészítjük egymást és a csapat arra az útra lépett amire kell. Eleinte emberes feladat volt tartani a lányokban a lelket, de sikerült, és bízom benne, hogy ahogy elhagytuk a pályát, úgy is fogunk februárban visszatérni. Hazai környezetben fogadjuk a Dorogot, az vitathatatlanul nagy meccs lesz. Optimista vagyok a jövőnket illetően. Hiszek benne, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét, de a legfontosabb, hogy sikerben, kudarcban egy csapatként osztozzunk. Ezt kiemelkedően fontosnak tartom, a lányok pedig már jól tudják. Most mindenki pihen, hosszú és nehéz lesz a tavaszi szezon, de szeretném, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Aki látta az utolsó mérkőzésünket, tapasztalhatta, hogy a szív és a lélek diadala volt. A mezőny sokrétű, vannak nagyon jó csapatok, de úgy érzem ez a gárdánk is megérdemli a figyelmet és a tiszteletet. A felkészülés alatt minden erőnkkel azon leszünk, hogy még tovább fejlődjünk. Nem titkoltan remélem, hogy a közismert mondás, mi szerint, Sportsikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok, ez a Hali csapatára is ráköszön majd!"

 

 

Legfrissebb interjúnk

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Haladás VSE Kézilabda már tavaly is sikeres együttműködéssel vezette be a legkisebb korosztályok számára elérhető kézilabda foglalkozásokat.  Simon Krisztina vezérletével szinte áradnak a gyerekek az edzésekre, ahol  a védekezés keménységét,  és a támadások alapjait is megtanulhatják oly sok minden más mellett.  A hosszú éveken keresztül kiváló pedagógusként tevékenykedő edzőnk elsősorban a játék megkedveltetésében látja a sikerek forrását, hitvallása szerint gyermek és gyermek között nem szabad különbséget tenni.   Mivel valamennyien szeretik a labdát és a mozgást a kulcsszavak a sikerélmény és a játékosság.  A lelkes edzőt egy tréningen zavartuk meg szezonkezdő villáminterjú elejéig.

Bővebben...:

Régebbi interjúk

Sokszor választották már meg a mezőny legjobbjának, ám az Üstökös Kupán a gólgyáros maszkját is magára ölthette a Haladás fiatal tehetsége Kuglics Lili. A főként irányítóként mozgó kézilabdázótól nem áll messze, hogy alkalmasint egy az egyben megfirkálja az emberét, villámgyors indulósebességére kevesen tudnak azonnal reagálni a pályán. Az ifjú játékos kulcsszereplője volt a Cell Cup győztes alakulatnak is, és vastagon kivette a részét a hétvégi dunaújvárosi ötödik helyből. A torna gólkirálynője címet megnyerő sportolót faggattuk dióhéjban a begyűjtött élményeiről.

Bővebben...:

Események

 

 

 

Go to top