Edzőpólók, melegítő szettek, mérkőzés, illetve szabadidős viselet is biztosítva van valamennyi egyesületi tagunk számára. A város majd egy évszázados csapatának címerével ellátott sportszerelés a picik igazi vágyálma.  Szó sem lehet arról,  hogy csak és kizárólag a felnőtt csapat részesülhet a kiváló ruházatból, alapelvünk, hogy már egész fiatalon a legjobb körülményeket nyújtsuk sportolóinknak.  Ebben nincs megalkuvás. Az utánpótlás a jövő, márpedig a jövőért áldozni kell.  Folyamatosan érkeznek tehát a felszerelések,  melyeket igyekszünk gyorsan kiosztani a fiatal sportolóinknak.  A vadonatúj garnitúrák tartalmazzák majd a számozott mérkőzésmezeket, az utazópólókat valamint az egyesületi címerrel ellátott melegítőt is.  Igyekszünk minden sportolónknak biztosítani azokat a lehetőségeket, amiket mostanság a szakmai felkészülés alapvetésének tekinthetünk.

Takács Gergő: "A mai világban már elengedhetetlen, hogy kiváló minőségű felszerelésben edzhessenek a gyerekek. A TAO rendszer tökéletes megoldás erre, hogy folyamatosan bővítsük az eszközparkunkat. A gyerekek és szülők számára is fontos a törődés. A Haladásnál, mi napról napra erre törekszünk."

 

 

Legfrissebb interjúnk

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Haladás VSE Kézilabda már tavaly is sikeres együttműködéssel vezette be a legkisebb korosztályok számára elérhető kézilabda foglalkozásokat.  Simon Krisztina vezérletével szinte áradnak a gyerekek az edzésekre, ahol  a védekezés keménységét,  és a támadások alapjait is megtanulhatják oly sok minden más mellett.  A hosszú éveken keresztül kiváló pedagógusként tevékenykedő edzőnk elsősorban a játék megkedveltetésében látja a sikerek forrását, hitvallása szerint gyermek és gyermek között nem szabad különbséget tenni.   Mivel valamennyien szeretik a labdát és a mozgást a kulcsszavak a sikerélmény és a játékosság.  A lelkes edzőt egy tréningen zavartuk meg szezonkezdő villáminterjú elejéig.

Bővebben...:

Régebbi interjúk

Rapid interjúnk során Gál Sándor kézilabda szakosztályvezetőt kérdeztük a nyári tervekről és a következő szezonról. Kíváncsiak voltunk, hogyan készül a Haladás kézi csapata az év legforróbb évszakjára.  

Pár szót említsünk az idei évről? Hogyan értékeled ezt a szezont?

Ha a felnőtt csapatot nézzük, sajnos nem tudtuk elérni a kitűzött célt. Szerettünk volna legalább a 8. helyen végezni a bajnokságban. Nagyon nehéz és kemény év áll mögöttünk. Komplex faladat volt hirtelen és gyorsan indítani NB1/B-s csapatot, főleg akik még nem játszottak együtt, és szinte az egész stáb új a kézilabdában. Visszagondolva sok hibát vétettünk és jó pár dolgot másképp csinálhattunk volna, de mint tudjuk, utólag okos az ember. Ennek ellenére pozitívnak ítélem meg ezt az évet. Nem voltak nagy elvárásaink, mert hosszú távon szeretnénk felépíteni egy jól működő rendszert, és ez magában hordozza a hibázások lehetőségét is.

Bővebben...:

Események

 

 

 

Go to top