Köszöntünk az újraalakult Haladás Kézilabda hivatalos weboldalán. Szakosztályunk az 1919 óta aktívan működő,  hamarosan száz éves jubileumát ünneplő Szombathelyi Haladás kiemelt látványsportágaként tevékenykedik.  A Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb gyermeklétszámával rendelkező sportklubjaként, a kézilabda területén is igyekszünk követni az évtizedek óta meglévő egyesületi hagyományokat és tradíciókat.  A vadonatúj komplexum megépülésével sportolóink kiváló körülmények , és a legmodernebb feltételek mellett versenyezhetnek.  Szakmai munkát végzünk a női és a fiú szakág utánpótlásában, valamennyi korosztály számára biztosítani tudjuk a feltételeket a szivacskézilabdától egészen a felnőtt együttesig.


A zöld-fehér színek egyet jelentenek a sport iránti alázattal, a mindennapos mozgással, a versenyzés valamennyi  fény és árnyék oldalával.  Rohanó világunkban klasszikus csapatsportként a kézilabda szerepe felértékelődik, így élen járunk az érték-, és közösségteremtésben.  Halisnak lenni egy életérzés, egy különleges feeling.   Hiszünk a kézilabda varázsában, a fair playben, és a tisztességes versenyszellemben! 

Dolgozzunk együtt, dolgozzunk a kézilabdáért! 

 

 

Az első ilyen szombathelyi kezdeményezés városon belül, ahol az iskolák mérhetik össze kézilabda tudásukat. Értékes nyereményekkel gazdagodhat a bajnok csapat! Szent Márton  Városi Kézilabda Torna a HALADÁS rendezésében!

.

Ügyesen bánsz a labdával? Szeretnél Te lenni a következő Görbicz Anita, vagy Iváncsik Gergő? Akkor nálunk a helyed! Próbáld ki minél  előbb Vas Megye egyik legnagyobb klubbjában! 

Minden egyes játékos a legkisebbektől a legnagyobbakig igényt tarthat a megfelelői minőségű felszerelésekre, mint a sportolás fontos kellékeire.  A Haladásnál fontos cél, hogy a rendelkezésre álló összegeket valóban a fiatalok mozgására, körülményeinek javítására áldozzuk.  A szakmai stáb koncepciója szerint ebben a legfontosabb márkapartnerek megszerzése szükséges, a támogatás így a gyerekeknek okozhat nagy örömöt. A szülők jogos minőség iránti igénye a felszerelésekre is vonatkozik.  Az egyesületekkel szembeni kritikák gyújtópontjában általában ilyen felszerelésbeli tényezők is helyet foglalnak, a Haladás Kézilabda szakosztálya azonban ebben is a csúcsra törekszik.  Egyesületünk játékosait az egyik legnagyobb, és legismertebb világmárka, a Nike öltözteti, mely kifogástalan eleganciával,  könnyed és praktikus viselettel szolgál valamennyi évszakban a fiatalok számára.

Edzőpólók, melegítő szettek, mérkőzés, illetve szabadidős viselet is biztosítva van valamennyi egyesületi tagunk számára. A város majd egy évszázados csapatának címerével ellátott sportszerelés a picik igazi vágyálma.  Szó sem lehet arról,  hogy csak és kizárólag a felnőtt csapat részesülhet a kiváló ruházatból, alapelvünk, hogy már egész fiatalon a legjobb körülményeket nyújtsuk sportolóinknak.  Ebben nincs megalkuvás. Az utánpótlás a jövő, márpedig a jövőért áldozni kell.  Folyamatosan érkeznek tehát a felszerelések,  melyeket igyekszünk gyorsan kiosztani a fiatal sportolóinknak.  A vadonatúj garnitúrák tartalmazzák majd a számozott mérkőzésmezeket, az utazópólókat valamint az egyesületi címerrel ellátott melegítőt is.  Igyekszünk minden sportolónknak biztosítani azokat a lehetőségeket, amiket mostanság a szakmai felkészülés alapvetésének tekinthetünk.

Takács Gergő: "A mai világban már elengedhetetlen, hogy kiváló minőségű felszerelésben edzhessenek a gyerekek. A TAO rendszer tökéletes megoldás erre, hogy folyamatosan bővítsük az eszközparkunkat. A gyerekek és szülők számára is fontos a törődés. A Haladásnál, mi napról napra erre törekszünk."

 

 

Legfrissebb interjúnk

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Haladás VSE Kézilabda már tavaly is sikeres együttműködéssel vezette be a legkisebb korosztályok számára elérhető kézilabda foglalkozásokat.  Simon Krisztina vezérletével szinte áradnak a gyerekek az edzésekre, ahol  a védekezés keménységét,  és a támadások alapjait is megtanulhatják oly sok minden más mellett.  A hosszú éveken keresztül kiváló pedagógusként tevékenykedő edzőnk elsősorban a játék megkedveltetésében látja a sikerek forrását, hitvallása szerint gyermek és gyermek között nem szabad különbséget tenni.   Mivel valamennyien szeretik a labdát és a mozgást a kulcsszavak a sikerélmény és a játékosság.  A lelkes edzőt egy tréningen zavartuk meg szezonkezdő villáminterjú elejéig.

Bővebben...:

Régebbi interjúk

A csapat acélosítása idén is kiemelten fontos, de tavaly sem fukarkodott az erősítésekkel a Haladás VSE női kézilabda szakosztálya, jóllehet a remek igazolások akkor és ott a pályán nem realizálódtak eredmények szintjén.  A Szegedtől átcsábított Szabó Janka azonban továbbra is teljes fordulatszámon a vasi gárdáért dolgozik, és a zsenge kora ellenére már rutinosnak számító játékos bizakodva néz a jövőbe.  A korábban Szekszárdon, Dunaújvárosban és Szegeden is megforduló irányító  jócskán lökhet a csapat szekerén,  hiszen kreativitására,  játékintelligenciájára ebben a mezőnyben nagy a kereslet.  A tehetséges játékos honlapunknak adott villáminterjújában az itt eltöltött időszakról, a felkészülésről, és az előttünk álló idényről sem rejtette véka alá véleményét.

Bővebben...:

Események

 

 

 

Go to top