Az elmúlt hétvégén kamerák armadája és fényképezőgépek kereszttüzében vezényeltek edzéseket a felnőttektől egészen a legkisebbekig. A felkészülésbe amúgy beleilleszthető tréningek a felvételekről szóltak, a werkfilm készítői hat-hét edzést látogattak meg belső helyszíni snittek gyanánt. Ezt követően a vadonatúj létesítmény kültéri felvétele zajlott le, mely néhány pillanat elejéig magában foglalja Szombathely rekreációs övezetét, a közvélemény által a város legimpozánsabbnak tekintett részét, a Csónakázó-tóval, a Tófürdővel, a Rohonci úti edzőpályákkal. A látványos felvételek az összetartást, a sportág szeretetét tükrözik, és némiképp elkalauzolják a nézőket az edzések, öltözői légkör világába is. A jubileumi emlékév apropóján napvilágot látó felvétel fontos bemutatója lehet a szakosztály működésének, és szorosan kapcsolódik a Haladás VSE többi sportágának kezdeményezéséhez is. A szombathelyi kézilabdásoknál több, mint kétszáz utánpótlás játékos edz napiszinten, a felvételeken a leány és a fiú szakág növendékei is szerepet kapnak.
 
Takács Gergő szakosztályvezető szerint kiemelten fontos a projekt, hiszen most minden az évfordulós időszakról szól.

"Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy bemutassuk a nálunk zajló munkát, és természetesen a sportág népszerűsítése is fontos tényező. A száz éves Haladás szempontjából a kézilabdának is nagy szerepe van, elvégre az egyik gyereklétszámmal rendelkező szakosztályról beszélünk. A promó videó gondolata egy jó kezdeményezés, és az is fontos, hogy kicsik és nagyok egyaránt szerepet kaphattak benne. A szakosztály élete nem csak a felnőtt vagy kirakategyüttest jelenti, hanem az utánpótlást is, hiszen a műhelyben komoly munka folyik a fejlődés érdekében. Biztos vagyok benne, hogy mindenki örömét leli majd az elkészült videóban.”

A szakosztályról szóló felvétel trailere változata már most megtalálható a közösségi oldalunkon, hamarosan pedig a teljes verziót is megtekinthetik majd az érdeklődök. A felvételen több, mint ötven kézilabdázó szerepel, és jelenteket kaptak a nálunk dolgozó sportszakemberek is.

 

Legfrissebb interjúnk

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Haladás VSE Kézilabda már tavaly is sikeres együttműködéssel vezette be a legkisebb korosztályok számára elérhető kézilabda foglalkozásokat.  Simon Krisztina vezérletével szinte áradnak a gyerekek az edzésekre, ahol  a védekezés keménységét,  és a támadások alapjait is megtanulhatják oly sok minden más mellett.  A hosszú éveken keresztül kiváló pedagógusként tevékenykedő edzőnk elsősorban a játék megkedveltetésében látja a sikerek forrását, hitvallása szerint gyermek és gyermek között nem szabad különbséget tenni.   Mivel valamennyien szeretik a labdát és a mozgást a kulcsszavak a sikerélmény és a játékosság.  A lelkes edzőt egy tréningen zavartuk meg szezonkezdő villáminterjú elejéig.

Bővebben...:

Régebbi interjúk

„Szombathelyen valóra válhat az álmom” -  A kézilabda pályát naponta meg kell hódítani edzésen és tétmérkőzésen egyaránt, hiszen a rövid tervek nélküli cél mindig csak álom marad. Marcaliban 79 gólt vágott egy fél szezon alatt, sokáig nélkülözhetetlen volt a Győr utánpótlás csapataiban.  A Pécsen nevelkedő Takács Inez a téltől már a Haladás sikerért dolgozik, az irányító-átlövő szereplése kulcsfontosságú lesz az egyesület eredményességében. A fiatal sportoló vállaira nagy teher nehezedik majd, a zöld-fehér csapat vezérének kell lennie.  Takács Inez számára minden adott, hogy karrierjében robbantson, elvégre kiváló felépítése vasakarattal is párosul.  A Haladás friss igazolása a játékról, sportot övező életviteléről és nem utolsó sorban a motivációjáról osztotta meg gondolatait hivatalos honlapunknak.

Bővebben...:

Események

 

 

 

Go to top