Az esemény jó lehetőség volt arra is, hogy a szülők, nagyszülők, hozzátartozók és barátok is megnézhessék, milyen örömet szerez a gyerekeknek a kézilabda és a közös játék. A szombati tornán minden gyerkőc díjazásban részesült. Érem, oklevél, kupa és egy új Haladás póló volt a jutalma a legifjabb labdazsonglőröknek. Külön öröm számunkra, hogy egyre többen választják sportjuknak a kézilabdát és városunk szeretett klubját, a Haladást. Az önfeledt játék okozta boldogság látszott minden apró játékosunk arcán, akik fáradhatatlanul végigküzdötték a szombati napot. A gyerekzsivaj megtöltötte mind a két pályát, edzők és csapataik komoly farkasszemet néztek egymással a jókedv keretén belül. A döntőket igazi rangadóvá avanzsálhatjuk, a picik igazi Bajnokok Ligájaként élték meg a végső küzdelmeket. A mérkőzéseket a díjkiosztó követte, mindenki Haladásos ajándékkal térhetett haza. Bízunk benne, hogy a szülők és hozzátartozók is kellően jól érezték magukat a szombati kézilabda tornán. 

 

Június 17-től indul a Haladás Sportkomplexumban a kézilabda napközis tábor, ahol a gyerekek újabb élményeket szerezhetnek, továbbra is várjuk még a jelentkezőket! Készülünk sok-sok játékkal, kirándulással és természetesen az elmaradhatatlan kézilabda edzésekkel. Bővebb információrt kattints a következő linkre: Kézilabda Nyári Tábor

#haladas #szombathely #hajrahali #zoldfeherek #kezilabda

 

Legfrissebb interjúnk

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium valamint a Haladás VSE Kézilabda már tavaly is sikeres együttműködéssel vezette be a legkisebb korosztályok számára elérhető kézilabda foglalkozásokat.  Simon Krisztina vezérletével szinte áradnak a gyerekek az edzésekre, ahol  a védekezés keménységét,  és a támadások alapjait is megtanulhatják oly sok minden más mellett.  A hosszú éveken keresztül kiváló pedagógusként tevékenykedő edzőnk elsősorban a játék megkedveltetésében látja a sikerek forrását, hitvallása szerint gyermek és gyermek között nem szabad különbséget tenni.   Mivel valamennyien szeretik a labdát és a mozgást a kulcsszavak a sikerélmény és a játékosság.  A lelkes edzőt egy tréningen zavartuk meg szezonkezdő villáminterjú elejéig.

Bővebben...:

Régebbi interjúk

Sokszor választották már meg a mezőny legjobbjának, ám az Üstökös Kupán a gólgyáros maszkját is magára ölthette a Haladás fiatal tehetsége Kuglics Lili. A főként irányítóként mozgó kézilabdázótól nem áll messze, hogy alkalmasint egy az egyben megfirkálja az emberét, villámgyors indulósebességére kevesen tudnak azonnal reagálni a pályán. Az ifjú játékos kulcsszereplője volt a Cell Cup győztes alakulatnak is, és vastagon kivette a részét a hétvégi dunaújvárosi ötödik helyből. A torna gólkirálynője címet megnyerő sportolót faggattuk dióhéjban a begyűjtött élményeiről.

Bővebben...:

Események

 

 

 

Go to top